Annons
Annons


Bakom kulisserna!


”-Vad gör du som matredaktör?”

 

Den frågan får jag ofta och ibland undrar jag med..

Skämt å sido!

Huvudsakligen skriver jag recept till olika matjobb som ska vara med i tidningen.

Allt från en 3-rätters till kräftskivan. Då ska det även handlas råvaror, provlagas, införskaffa rekvisita, stylas, plåtas, korrigera recept med mera och slutligen lämna in jobbet till vår produktion.

Annons

Varje nummer planeras noggrant och vi har lång pressläggning. Snart är det dags att börja tänka på julbaket!

Det görs även besök på matmässor- och events som blandas med allt från planeringsmöten till möten med våra frilansare.

Jag andas, lever, jobbar, lagar, pratar, läser och drömmer om mat.

Ibland blir jag trött på mig själv.

Då planerar jag in en rolig aktivitet med en vän och för tredje kvällen på rad struntar jag i att laga mat och äter några knäcke med makrill i tomatsås och kokt ägg.

….och så bränner jag lite grytor då och då.

 

Fotograf Kicki och fotoassistent Lars!

Fotograf Kicki och fotoassistent Lars!

....och jag i andra änden av bordet. Hållandes en duk..

….och jag i andra änden av bordet. Hållandes en duk..

Blivande matjobb med härliga recept till kräftorna!

Blivande matjobb med härliga recept till kräftorna!

Ibland tar vi en paus...

Ibland tar vi en paus i inspirerande miljö…

Testar nya produkter. Tex årets glassnyheter.

Testar nya produkter. Tex årets glassnyheter.

Går på matmässor!

Går på matmässor!

Försöker fixa snö i ett snöfritt Skåne till en vinterplåtning..

Försöker fixa snö i ett snöfritt Skåne till en vinterplåtning..

Agerar "modell"....

Agerar ”modell”….

Skriver recept.

Skriver recept.

Kollar in och tipsar om nya eller klassiska produkter på marknaden.

Kollar in och tipsar om nya eller klassiska produkter på marknaden.

Läser kokböcker.

Läser kloka kokböcker.

/Sandra

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar