Annons
Annons


Brieost med chili och honung

Jag är en ostälskare av dess like! Här får du receptet på en av mina favoriter!


En bit marinerad brieost är gott både som ensamrätt till fredagsmyset eller som en del på en buffè!

En bit marinerad brieost är gott både till fredagsmysets ostbricka eller som en del på en buffè!

Honung- och chilimarinerad brieost

•15 min + tid att stå och dra
500 g brieost
3-4 kvistar färsk timjan
1 dl honung, rumstempererad
½ röd chili

1. Skär osten i mindre bitar, finhacka chilin och timjan. Blanda ihop med honungen. Låt stå över natten.
2. Vad som händer är att osten släpper vätska, blir något hårdare och drar åt sig fin smak av både timjan, chili och honungen.

Annons

Bon appetit!

Av: Sandra Palmqvist
Foto: Christina Uhlin

PUSS//Sandra

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar