Annons
Annons


En örtig meny i bilder!


….och här kommer bilderna från den fantastiska maten som kocken Paul Svensson lagade till oss på ”lilla örtskolan” härförleden!

Bilderna är dock fotograferade med min mobil, men visst ser det gott ut!

Annons
Tilltugg: råbiff på flankstek, kapris, lök, buskkrasse och rosmarin.

Tilltugg: råbiff på flankstek, kapris, lök, buskkrasse och rosmarin.

Tilltugg: matjesill, dill, gräslök, smörkokt potatis, senap.

Tilltugg: matjesill, dill, gräslök, smörkokt potatis, senap.

Fisk: torsk, brynt smör, äppelmynta, bönor, ärtor
Fisk: torsk, brynt smör, äppelmynta, bönor, ärtor
"orörd omelette": pocherat lantägg, dragon, friterad lök, riven lakritsrot, kantareller.

”orörd omelette”: pocherat lantägg, dragon, friterad lök, riven lakritsrot, kantareller.

Kött: orimmat fläsk, kräm på senap och persiljerot, bladpersilja, persiljerot, kruspersilja.

Kött: orimmat fläsk, kräm på senap och persiljerot, bladpersilja, persiljerot, kruspersilja.

Fågel: kyckling från Bosarp, thaibasilika, koriander, morot, ingefära.

Fågel: kyckling från Bosarp, thaibasilika, koriander, morot, ingefära.

Ost: brynt sallad med ädelost, libbsticka, krutonger karamelliserade i honung.

Ost: brynt sallad med ädelost, libbsticka, krutonger karamelliserade i honung.

Dessert: äpple, fänkålsdill, smördeg. Ljuvlig!!

Dessert: äpple, fänkålsdill, smördeg. Ljuvlig!!

 

Härlig inspiration eller hur?

//Sandra

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar