Annons
Annons


Enkel dessert på grillen!

Nyttja efterglöden till max med detta enkla recept!


DESSERT PA GRILLEN

Exotisk efter grillen-rätt

Perfekt när man egentligen är för mätt för en riktig dessert!

• ca 4–6 pers • 20 min
1 mogen ananas
Mascarponekräm
50 g mörk choklad
250 g mascarpone
finrivet skal av 1 lime
1/2 tsk vaniljpulver

Annons

1.Skala ananasen och dela i avlånga klyftor. Grilla tills den får fina grillränder och blir riktigt mjuk. Ananasen ändrar färg och blir mer mörkgul när den är riktigt söt och perfekt grillad!
2.Mascarponekräm: Hacka chokladen fint och rör ihop med resterande ingredienser. Servera till ananasen.
Tips!
Den supergoda mascarponekrämen är även god till andra grillade frukter.

Recept Sandra Palmqvist
Bild Ralph Månsson

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar