Annons
Annons


Glad påsk! Eller..midsommar..jaha, god jul!


I torsdags plåtades det både en kräftskiva, somriga vetebullar och julbak.

En helt vanlig dag på jobbet med andra ord!

Så om du tycker att jag är konstig, förvirrad och pratar i halva meningar ibland så förstår du nu varför..

Idag är det även skärtorsdag, så innan jag kickar igång kvasten för hemfärd och visar veckan som gått, så gör jag reklam för vårt finfina påsknummer som är i butik nu.

Massa gottigheter. Missa inte!

Dubbelnummer 16-17 i butik nu!

Dubbelnummer 16-17 i butik nu!

Vi åt upp vetebullarna som vår konditor Irene hade bakat..

Vi åt upp vetebullarna som vår konditor Irene hade bakat..

Fina Irene!

Fina Irene!

Vi flyttade berg & byggde broar så att alla fick plats i provköket.

Vi flyttade berg & byggde broar så att alla fick plats i provköket.

Vi satt på golvet och hade en minikräftskiva på lunchen! (dvs vi åt upp resterna från plåtningen klockan två på eftermiddagen....)

Vi satt på golvet och hade en minikräftskiva på lunchen! (dvs vi åt upp resterna från plåtningen klockan två på eftermiddagen….)

Lite paj slank också ner...

Lite paj slank också ner…

...och ska ni ha öl på påskbordet tycker jag ni ska prova denna! Riktigt fin!

…och ska ni ha öl på påskbordet tycker jag ni ska prova denna! Riktigt fin!

...och så här ser mitt skrivbord ut för tillfället.

…och så här ser mitt skrivbord ut för tillfället.

Hoppas du får en fantastisk påskhelg! Om du så är ledig, jobbar, pluggar eller struntar i påsken överhuvudtaget.

Jag kommer göra lite av allt det där.

Och var snälla mot varandra!

Glad påsk!

Kram från en kaffestinn och chokladäggsfylld matredaktör!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar