Annons
Annons


Med mat som jobb, intresse och livsstil!


Ibland är jag lite nördig.

Jag jobbar inte bara med mat utan det har även blivit en del av mig som person.

Läser om mat, tänker på mat och framför allt äter jag mat. Gillar att testa nya restauranger och är väldigt svag för matmarknader med delikatesser från världens alla hörn.

För ett tag sen var jag på ett matevent i Malmö som heter ”Till bords med Berghe”.

En ”pop-up” restaurang där det för varje gång är nya kockar och olika lokaler. Unga som gamla med intresse för mat och dryck får sätta sig till bords vid uppdukade långbord.

Denna gången var det en georgisk afton med genuin mat och naturviner från Georgien.

Det var en fantastisk kväll!

Jag hoppas ni får en underbar helg! Själv får jag finbesök av en gammal kollega och vän från tiden som kock i New York City.

Vad vi ska göra?

Äta och laga mat förståss!

Och enligt meteorologerna så har sommaren redan kommit till Skåne!

Det gillar vi!

Sandras matblogg

Värdinnan Anna Berghe välkomnade med ett glas bubbel!

Värdinnan Anna Berghe välkomnade med ett glas bubbel!

Snart till bords!

Snart till bords!

Fullt hus.

Fullt hus.

Maten serverades familystyle. Mycket trevligt!

Maten serverades familystyle. Mycket trevligt!

IMG_9425[1]

Mmm...grillspett!

Mmm…grillspett!

En bordsskål!

En bordsskål!

Mätt & glad redo för dessert!

Mätt & glad redo för dessert!

Vilket var mjukglass!

Vilket var mjukglass!

Den...slank ner...

Den…slank ner…

...och kvällens viner.

…och kvällens viner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

Annons

Laddar