Annons
Annons


Årets julklapp – Malmö

Den 17 januari kommer Titti Qvarnström, den första kvinnliga Michelinkocken, att arrangera en välgörenhetsmiddag "Bloom for Kivu" tillsammans med Antonella Scatigna. Titti och Antonella kommer att tillaga en unik meny baserat på lokala råvaror från Malmö och råvaror från Antonellas italienska hemregion Locorotondo. Så ge en julklapp till dig själv eller någon annan som spelar roll och dessutom ger en sjuhelsikes matupplevelse!


Ge en julklapp i form av välgörenhet som verkligen spelar roll och gör nytta.

Ge en julklapp i form av välgörenhet som verkligen spelar roll och gör nytta.

Den 17 januari står Titti Qvarnström och Bloom in the Park, värd för välgörenhetsmiddagen ”Bloom for Kivu”.
”Bloom for Kivu” är ett välgörenhetsmiddag för föräldralösa barn i Kivu, Kongo. Bakom middagen står Titti Qvarnström från Bloom in the Park, och Antonella Scatigna, som driver La Taverna del Duca i Locorotondo, Italien. Och Flavia Giordano, i samarbete med organisationen “Tutashinda”.

Annons

Antonella har redan varit engagerad i barnen i 7 år. Hennes varma engagemang och samarbete i form av välgörenhetsmiddagar och även att hon skänker en del av sin vinst från sin taverna, har gett barnen en tryggare framtid och det har byggts en skola med ordentligt kök och trädgård. Nästa steg är att installera solpaneler på skolan.
När Titti mötte Antonella i Italien och fick höra talas om detta projekt, beslöt sig Titti för att arrangera en välgörenhetsmiddag på Bloom in the Park för att hjälpa Antonella i hennes välgörenhetsarbete.

Tillsammans kommer Antonella och Titti att tillaga en unik meny baserat på både lokala råvaror från Malmö och råvaror från regionen Locorotondo. Så ge en julklapp till dig själv eller någon annan som spelar roll och dessutom ger en sjuhelsikes matupplevelse!

Mer information och biljettköp!

bloom-for-kivu

En privat bild som jag fått låna av Flavia. På bild Antonella, Titti och Flavia.

 

PUSS//Sandra

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar