Annons
Annons


Bakom kulisserna-julen 2015

Julen 2015 har nu passerat på Allers. Dags att fundera på påsk & jaga snön inför julen 2016. Nedan får du se lite bakom kulisserna från några av julplåtningarna jag gjort i år. Bilderna är från min mobil. Kram, Sandra


Mäktig och maffig saffranstårta med chokladkräm! Jag råkade tappa kakan, så något trasig i sidan, men inte tid att göra ny. Bara att smeta på rejält med chokladkräm och hoppas på att den håller ihop inför plåtningen…Maja ser skeptisk ut..

Fotograf Kicki i farten!

Framför och bakom kameran.

En skymt av bordet och min styling till årets julbord i nr 50.

Grönkålspaj nr 50.

Kicki!

Utanför var det ganska fint väder och tydligen även fina vyer att blicka ut över.

Kicki.

Diverse dryck och rekvisita.

Gravad lax. Recept i nr 50.

Statisten Einar!

3 x sill. Recept i nr 50.

Kicki bakom kameran och Maja framför.

Hej, hej!!

Jag och dvärgtaxen Einar, vår numera ganska vana statist.

Rullar min jordnötstryffel.

Anteckningar.

Assistent.

Årets lussebulle; med mandelmassa, apelsin och mycket saffran! Mums! Receptet hittar du här på bloggen.


  

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar