Annons
Annons


Baksidan av att vara en matredaktör!

Den mindre glammiga sidan av mitt jobb.


Kvällsarbetet en mörk och regnig tisdagkväll i Helsingborg.

Kvällsarbetet en mörk och regnig tisdagkväll i Helsingborg.

Att skriva recept, laga upp massor av mat, styla, provsmaka olika råvaror och produkter, träffa kända matprofiler, gå på roliga events (kanske få en goodiebag) är en del av mitt jobb. Och det är fantastiskt roligt!

Annons

Men som med alla jobb finns det baksidor. På olika sätt. För- och efterarbetet kräver mycket tid, planering och möten (suck, alla dessa möten…) logistik och även charmen måste slås på rejält ibland i vissa sammanhang. När jag tänker efter, så är det kanske inte min starkaste sida. Att slå på charmen alltså.

Bara så du inte tror att det enda jag gör om dagarna är att käka chokladpraliner och hänger på Instagram..

Min tisdagkväll var sådan arbetstid. Å andra sidan, så ringer inte telefonen, det är tyst och stilla på redaktionen och även om skrivbordet (bokstavligen) är fyllt av pappershögar som måste redas ut, så finner jag ett sorts lugn. (även om jag kan vara militärisk i mitt förberedande ibland)

Kram//Sandra

P.S Nej, du har inte fel på synen. Jag har bara ”blurrat” till våra hemligheter 😉

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar