Annons
Annons


Bra matprodukter!

Hur ställer du dig till färdiga matprodukter? En del av mitt jobb är att testa och bedömma färdiga matprodukter. Och detta är en produkt som jag blev glatt överraskad av!


Skeptisk först, men mätt och glad efteråt! Risentas kikärtsbollar får tummen upp!

Skeptisk först, men mätt och glad efteråt! Risentas kikärtsbollar får tummen upp!

Jag är en person som avskyr snabbmatskedjorna, kan bli äcklad av vissa innehållsförteckningar och äter inte godis. (alltså segt, surt, skum etc. Jag äter choklad.) Jag står absolut inte och gör min egen ketchup eller senap, men jag gör gärna min egen lingonsylt, äppelmos o.s.v. Men givetvis köper jag halv- och helfabrikat ibland. Det gör vi alla. Bara att välja det som passar en själv och för mig är det en kort innehållsförteckning som gäller. Om lång, så endast p.g.a produkten helt enkelt innehåller mycket, som t.ex kryddor. Produkter med mycket salt, vissa e-medel och utfyllnad väljer jag bort så gott det går.

Annons

Produkten du ser här ovan har jag testat och gillade den skarpt! Nu går inget upp emot falafelhaken i Malmö, men Risentas kikärtsbollar gick snabbt och lätt att förbereda och tillaga. Jag tillsatte bara hett vatten, rullade 16 bollar och körde in i ugnen. Tillsammans med en hemgjord tsatsiki och ett surdegsbröd satt det som en smäck!

PUSS//Sandra

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar