Annons
Annons


Det kom en smakbox i brevlådan!

Idag kommer det nya matrelaterade produkter och tjänster väldigt ofta! Jag vill gärna hålla mig uppdaterad på den fronten och givetvis ge tips om det jag provat och gillar!


Smakbox är till för dig som gillar mat och vill ha hjälp att upptäcka nya produkter på ett roligt och enkelt sätt!

Smakbox är till för dig som gillar mat och vill ha hjälp att upptäcka nya produkter på ett roligt och enkelt sätt!

Smakbox är en prenumerationstjänst! Ungefär varannan månad får du hem en box med ca 15 produkter i. Jag upptäckte den av en slump på Instagram. För bara några dagar sen kom min första box och den innehöll  bl.a Urkrafts musli med choklad och rödbeta från Finax. ekologiska chips med smak av rosmarin från Svenska lantchips (tokgoda), hallonchoklad, ingefärspulver, och knäcke med chiafrön och vallmo från Friggs.

Annons

Om du gillar att prova och upptäcka nya produkter på ett annat sätt än att snurra rundor i en mataffär där man går på autopilot, är detta kanon! Nu har jag bara fått min första box, men ser framemot nästa. Och gör som jag; dela den med en vän! Funderar på att använda ingefärapulvert i små mördegskakor och sen doppa de halvvägs i hallonchokladen. Kan det bli en bra kombo månntro?

Puss//Sandra

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar