Annons
Annons


En förvirrad matredaktör!

Som min kära väninna Johanna alltid säger: varje dag kan inte vara glitter och glamour!


Organiserat kaos. En helt vanlig tisdag.

Organiserat kaos. En helt vanlig tisdag.

Helst ska jag blogga varje dag. Om något intressant.

Hmm..

Idag är jag dock förvirrad och pendlar mellan att redigera årets kräfttest, avsluta ett tomatjobb, till att i bakhuvudet tänka på midsommar i realtid, till att bli påmind om att jag fyller visst år idag till att nästa stund glömma det lika fort och börja tänka på chokladjobbet till julmagasinet, till att nästa stund tro att det är i år jag fyller 40…

Annons

Däremellan ska jag skriva recept till ett litet plommonjobb, kanske äta lunch, fånga in några bilder i vårt webinskick till att drömma och längta efter vår nya familjemedlem som strax är på väg: Nisse! En Golden retrievervalp.

Ja, du hör. Jag är något förvirrad.

Jag skyller på sommarsolståndet.

mina "kom i håg" lappar är verkligen "up to date". kan inte ens tyda nr 2..

Mina ”kom i håg” lappar är verkligen ”up to date”. Kan inte ens tyda nr 2..

Pusspuss//Sandra

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar