Annons
Annons


En höstig söndag!

Älskar söndagar. Alltid gjort. Idag blir det en extra lugn dag.


Magen är mätt på dagens frukostpannkakor. Går fortfarande runt i pyjamas. Bara tagit en stickad tröja utanpå.

Humöret är lite lojt. Småförkyld och gårdagens tjafs med sambon hänger kvar litegrann. (Skrivit lite om det på Instagram) Men så är ju livet.

Annons

Idag står ingenting på agendan. Ett oskrivet blad som jag nog inte tänker fylla. Har iofs tvätt som måste hängas, byta sängkläder och annat småfix. Min bättre hälft städar trädgården. Mat och bak hoppar vi idag. Gjorde mycket mat i fredags som räcker än idag. Köttbullar blir det. Kardemummabullarna jag köpte på Bengtssons ost i Lund igår (ni måste dit. Fantastiska!!) är orörda och får bli dagens fika.

Jag önskar dig en underbar söndag!

P.S

De dagar bloggen är tom, hittar du garanterat mig på Instagram.

D.S

Puss//Sandra

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar