Annons
Annons


God jul sötnos!

Då är dagen här! En riktigt god jul önskar jag dig och dina! Här blir det en väldigt lugn julafton. Vi har ätit ris a la malta till frukost & myser runt i pyjamas.


 Blev en väldigt lyxig grötfrukost. Till gröten blev det varma hallon. Igår förberedde vi lite julmat. Min snabba Brantevikssill, en romsill, Jansson, yoghurtbröd & så koktes det gröt.

Blivande romsill.

 

Yoghurtbröd.

 

Annons

Min snabba Brantevikssill.

Under tiden blev det ost & rödvin. Och så lyssnade vi igenom alla versioner av ”little drummer boy”. Där finns några stycken..men Bing Crosby & Emmy Lou Harris var nog bäst!

  

Nu ska jag fortsätta mysa runt i min pyjamas. Njuta av lugn och stillhet. Att jag har tak över huvudet & mat på bordet. Snart blir det en långpromenad & I morgon åker jag till min hemby & firar en något stökigare juldag hos mormor & massor av släkt, men det är i morgon det! God jul fina du! Puss//Sandra

   Läs mer om
Kommentera


Annons


God jul sötnos!

Då är dagen här! En riktigt god jul önskar jag dig och dina! Här blir det en väldigt lugn julafton. Vi har ätit ris a la malta till frukost & myser runt i pyjamas.


 Blev en väldigt lyxig grötfrukost. Till gröten blev det varma hallon. Igår förberedde vi lite julmat. Min snabba Brantevikssill, en romsill, Jansson, yoghurtbröd & så koktes det gröt.

Blivande romsill.

 

Yoghurtbröd.

 

Annons

Min snabba Brantevikssill.

Under tiden blev det ost & rödvin. Och så lyssnade vi igenom alla versioner av ”little drummer boy”. Där finns några stycken..men Bing Crosby & Emmy Lou Harris var nog bäst!

  

Nu ska jag fortsätta mysa runt i min pyjamas. Njuta av lugn och stillhet. Att jag har tak över huvudet & mat på bordet. Snart blir det en långpromenad & I morgon åker jag till min hemby & firar en något stökigare juldag hos mormor & massor av släkt, men det är i morgon det! God jul fina du! Puss//Sandra

   Läs mer om


Annons

Laddar