Annons
Annons


Godaste söndagssnackset!


Riv ner en rejäl dos parmesan, (ca 1-1,5 dl)  blanda i 1 tsk önskad ört (jag använde torkad dragon) + några flingor torkad chili.
Gör 10 små högar på en bakpapperklädd plåt, ej för tjocka. Baka av i mitten varm ugn på 200 grader tills gyllenbruna och fina. Cirka 10 minuter, eventuellt längre. Låt svalna.
Gott, snabbt och enkelt!

Annons

FOTO: Ralph Månsson

 

Parmesansnacks!

   Läs mer om
Kommentera


Annons


Godaste söndagssnackset!


Riv ner en rejäl dos parmesan, (ca 1-1,5 dl)  blanda i 1 tsk önskad ört (jag använde torkad dragon) + några flingor torkad chili.
Gör 10 små högar på en bakpapperklädd plåt, ej för tjocka. Baka av i mitten varm ugn på 200 grader tills gyllenbruna och fina. Cirka 10 minuter, eventuellt längre. Låt svalna.
Gott, snabbt och enkelt!

Annons

FOTO: Ralph Månsson

 

Parmesansnacks!

   Läs mer om


Annons

Laddar