Annons
Annons


Gör enkelt eget hundgodis

Jag själv vill inte alltid äta för mycket färdigmat, så varför ska mina hundar gör det? Så lika mycket som att jag gör bra mat och bak till mig och sambon, ska även hundarna få sitt och när tiden finns blir det hemmagjort hundgodis.


Bosse är en busig krabat som gärna ville vara med.

Klart att hundarna ska ha hemlagat!
Vi håller på med ett spännande projekt och där är även Nisse och Bosse med.

…och konstant hungrig den lille skrutten.

Det finns många sätt att göra hundgodis på.
Enklast är att ta t.ex kött eller blodpudding (utan russin), skära ner i mindre bitar och torka i ugnen på ca 100° tills du tycker konsistensen är bra. Mina hundar gillar både knaprigt och mjukt, så jag varierar torktiden i ugnen.

Annons

När det vankar godsaker.

Sen går det att göra lite mer avancerade hundkex, färsbitar och bollar. Det ska du få recept på lite längre fram. Det produceras för fullt här hemma just nu.

PUSS//Sandra, Nisse & Bosse

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar