Annons
Annons


Grattis finaste mamma Maggi!

Så mycket hon har fått stå ut med i alla dessa år. Min fina mamma! jag kommer inte att vara hos henne idag och fira. Hälsade på för ett tag sedan. Då bjöds det på en väldans god kycklingrätt med mango!


Baka mamma Maggies kaloribomber – en tokgod kondiskaka!

Jag som alla andra barn har hittat på hyss och varit jävlig som barn. Här kommer en liten lista på vad min mamma, och pappa givetvis, har fått stå ut med och jag ber härmed officiellt om ursäkt! Och stort grattis på din dag mamma!

  1. Jag färgade håret med röd karamellfärg. Som barn hade var jag blond eller nästan vithårig, så jag fick helt enkelt en rosa kalufs.
  2. Hade en tendens att rymma hemifrån. Det började när min jämngamla kusin och jag tog våra 3-hjulingar och cyklade iväg. Vi cyklade t.o.m hela vägen in i den lokala ICA-butiken Hans Hansson och lastade våra små flak fulla med mat och godis, och sen cyklade vi ut igen.
  3. En annan gång spelade jag in prat från mig själv på min bandspelare, satte igång den och klättrade sen ner från balkongen utanför mitt rum och pös iväg.
  4. Jag hade ett fruktansvärt humör som barn! Det har jag fortfarande, men tyglar det lite bättre. Fast det gynnade mig! För varenda gång jag blev arg eller sur (vilket var ofta) så gick jag och spelade flöjt. Blev ganska duktig och fick t.o.m spela ett solo på en musikkonsert.
  5. Ville så gärna ha en katt, så ett år på mammas födelsedag, så gav jag henne en katt. På den tiden kunde man gå till närmsta bonde själv, ge en slant och få ett djur med sig hem. Det var inte uppskattat, men katten stannade kvar i många, mååååånga år.
  6. På en hemmafest med mycket folk och så, gick jag runt och sprutade senap och ketchup i diverse drinkglas. Och de jag inte förstörde, smakade jag på..
  7. När något äldre nallade jag både cigaretter och sprit. I den flaskan jag nallade sprit ifrån, fyllde jag sen upp med vatten..

PUSS//Sandra

Annons

(hittade ingen nytagen bild på mamma och mig, men denna passade ack så väl och ganska passande i dagens samhälle..)

familj

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar