Annons
Annons


Jag har en bekännelse…


 

sandra gör smörgåstårtor…jag har aldrig gjort en smörgåstårta i hela mitt liv! Under mina 20 år i restaurangvärlden på såväl finkrogar i NYC, kvartershak i Malmö eller sommarjobbet på hamnkrogen på västkusten har jag lyckats undvika detta fenomen.

Annons

Jag har däremot ätit väldigt mycket smörgåstårta i mitt liv. På 20-årsfester, studentfester, 70-årskalas och på dop. Smörgåstårtor passar till dom flesta tillställningar.

När jag fick reda på att jag fått tjänsten som matredaktör på Allers så blev jag jätteglad! När jag sen fick reda på att mitt första officiella matjobb för Allers var smörgåstårtor blev jag…rädd. Hur kan man bli rädd för smörgåstårtor?!

Jag lade ner min själ och mycket kärlek på jobbet och jag blev nöjd! Det hoppas jag att även ni blir om ni väljer att prova ett av mina smörgåstårtsrecept som kommer i nästa veckas Allers, nr 20.

Sandras blogg

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons