Annons
Annons


Jag tror jag är kär!


I den här krabaten! Douglas, en 10-årig Golden retriver. (Jo, men! Jag gillar väl hans husse med..) Det är tidig söndagmorgon och han ligger ihoprullad som en kanelbulle mellan mig och tvätthögen i soffan.

Annons


Igår var Douglas och jag på en roadtrip på Österlen. På vägen från Helsinborg blev det även ett pitstop på stenugnsbageriet i Dalby; Levainbröd med ramslök, danskt rågbröd, choklad/tryffelkaka och givetvis kardemummabullar. Väl ute på Österlen så besökte vi bl.a Åbergs Trädgård & Österlenkryddor. 

 
Det blev olika sorters kryddblandningar, saft, senapspesto, ramslöksolja, färsk oregano, timjan och rosmarin. Österlenkryddor hade inte bare de billigaste, utan även större och finare färska örter än Åbergs Trädgård. Dagens Österlentips!Och innan hemfärd blev det spabehandling hos min vän Johanna i Tomelilla och en stunds lek hos mina föräldrar i Lövestad. Vi hade en finfin heldag! Klockan är snart halv åtta denna söndagmorgon och Douglas har gått från lugnt sussande till tunga snarkningar. Det blir en lugn dag idag.

//Sandra

   Läs mer om
Kommentera


Annons


Jag tror jag är kär!


I den här krabaten! Douglas, en 10-årig Golden retriver. (Jo, men! Jag gillar väl hans husse med..) Det är tidig söndagmorgon och han ligger ihoprullad som en kanelbulle mellan mig och tvätthögen i soffan.

Annons


Igår var Douglas och jag på en roadtrip på Österlen. På vägen från Helsinborg blev det även ett pitstop på stenugnsbageriet i Dalby; Levainbröd med ramslök, danskt rågbröd, choklad/tryffelkaka och givetvis kardemummabullar. Väl ute på Österlen så besökte vi bl.a Åbergs Trädgård & Österlenkryddor. 

 
Det blev olika sorters kryddblandningar, saft, senapspesto, ramslöksolja, färsk oregano, timjan och rosmarin. Österlenkryddor hade inte bare de billigaste, utan även större och finare färska örter än Åbergs Trädgård. Dagens Österlentips!Och innan hemfärd blev det spabehandling hos min vän Johanna i Tomelilla och en stunds lek hos mina föräldrar i Lövestad. Vi hade en finfin heldag! Klockan är snart halv åtta denna söndagmorgon och Douglas har gått från lugnt sussande till tunga snarkningar. Det blir en lugn dag idag.

//Sandra

   Läs mer om


Annons

Laddar