Annons
Annons


Jordgubbsfrukost och 218 mejl senare…

Denna rubriken är varken talande eller klickvänlig, men 218 mejl i inkorgen var vad som väntade på mig idag efter en veckas semester...


Idag är första dagen tillbaka på jobbet efter en veckas semester. Ska givetvis har mer semester, men i år blev den något uppdelad. P.g.a lite olika skäl. Om 2 veckor lämnar jag både sambo och hundar för att åka till Athen på ett kreativitetsstipendium som jag har fått. Ska bli mycket trevligt!

Annons

Så smygstartade lugnt idag. D.v.s säga tömma inkorgen på mejlen hemifrån. Hade nog hellre bakat några goda sommarkakor, men inte ens det hade funkat, för i praktik och teori börjar vi produktionsmässigt närma oss julen.

Ja. Du läste rätt. Julen.

Men innan dess så får du lite glimtar av min semestervecka!

Jag firade min 41 födelsedag och midsommar! Det var ett väldigt stillsamt och lugnt firande, men med både hemlagad sill, jordgubbstårta och grill!

Efter midsommarhelgen var det dags att åka till Lövestad och sätta pappas urna i jorden.

Vi stannade kvar i Lövestad hos mamma, åt middag och hängde. Dagen efter åkte vi till Stenshuvuds nationalpark för en liten hike och äventyr.

Det blev även ett besök på Buhres fisk i sedvanlig ordning när vi är i närheten av Kivik.

Efter vår 5 km promenad så var det dags att fylla på depåerna. Det blev en räkmacka….

…och en äppelkaka med vaniljsås. Det satt som en smäck ska jag berätta!

Kaffestugan heter Café Annorlunda och ligger nedanför Stenshuvud. När du är i Skåne i sommar, så gör ett besök. Testa gärna deras kakbuffé.

När vi mellanlandat hemma i Helsingborg har det blivit go fika, grill, vin, bokläsning och tagit det lugnt.

…men även kollat på en och annan fotbollsmatch förstås.

I fredags tog vi färjan till Ven med min bror och hans familj för en cykeltur. Och Nisse och Bosse följde givetvis med dom också.

Tyvärr var hundarna inte särskilt förtjusta i hundvagnarna, så det blev till att lämna tillbaka cyklarna och ta sig fram till fots. Blev många steg den dagen…

…och varje dag har det ätits jordgubbar i någon form. Oftast till frukost.

Så detta var min semestervecka i stora drag från min mobiltelefon. Jag hoppas du har en fin sommar än så länge och att den ännu bättre ska bli.

Själv ska jag jobba mer på att vara i nuet. Om så på jobb, om så på semester.
Gör det du med!

PUSS//Sandra

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar