Annons
Annons


Kladdkakemästartävling, provlagare och sommarpratare!


Har du barn eller barnbarn mellan 10 och 14 år som gillar att baka?

Då tycker jag att ni ska tipsa de om Arlas kladdkakerace! Arlas kladdkakerace är baktävlingen för barn mellan 10 och 14 år som anordnas i syfte att sprida bakglädje bland barn och uppmuntra till nya spännande kladdkakerecept. Det tycker jag låter alldeles underbart!!

Annons

Vinnaren får ett finfint pris som är perfekt för en kommande konditorkarriär!

http://www.arla.se/evenemang/kladdkakeracet/

I veckans nummer av Allers (nr 30)  bjuder vi på härliga kräftfestrecept, läskande dryckestips och söta snabbakade kakor. Mitt favoritbakverk där måste bli  ”rulltårtan med trädgårdens bär”.

Så enkelt och ack så gott!

Och om ni inte lyssnade på gårdagens sommarpratare kocken Tareq Taylor så gör det idag! Rekommenderas!

Fick äran att få träffa denna genomtrevliga person ännu en gång på en pressvisning inför hans nya matserie för ett tag sen, men det berättar jag om en annan gång.

Jag hoppas ni njuter av lugnet som sommaren ibland för med sig. Ni som inte har semester än, eller ingen alls. Släpp ändå lite måsten och umgås med nära och kära, ta en stund i hängmattan eller baka en kaka och bjud in grannen på fika!

Själv ska jag grilla och åka ut till huset och plocka jordgubbar och hallon. Sen ska jag lyxa till det med en lunchpicknick vid havet med gamla vänner.

Och glöm inte bort att ni kan bli Allers provlagare! Mejla mig på [email protected] så blir det kanske just du som blir nästa provlagare!

 

 

Sandras matblogg

 

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar