Annons
Annons


Marmelad- och syltkokning!


Hör ju definitivt till höstens sysselsättning!

Ta av sommarens skörd som du kanske har fryst in eller köp av säsongens råvaror.

Min mamma har fryst in rabarber hela sommaren till mig som jag hämtat med jämna mellanrum.

Annons

I sommar har det blivit både kräm, marmelad och en het chutney. Nu när hösten nalkas har jag även gjort lite småkok och ”food swaps”, dvs bytar diverse hemkok/bak mot något annat. I detta fall marmelad mot marmelad, fast i olika smaker. Väldigt behändigt må jag säga.

/Sandra

 

Min grapefruktsmarmelad, som jag gav bort en del av och fick tillbaka....

Min grapefruktsmarmelad, som jag gav bort en del av till min väninna och fick tillbaka….

....lite av dessa. Härligt byte!

….lite av dessa. Härligt byte!

 

 

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar