Annons
Annons


Mikaeli marknad – bilder

Nu förväntar du dig kanske ett hav av vackra skördebilder i sprakande färger? Det blir det inte. Istället får du se min hund Nisse, sambon Daniel och några av de produkter jag köpte, och som även är några av mina favoriter!


Holmana gårdsmejeri är ett mejeri som funnits med ett tag. Boels blå är en av mina favoritostar. Så en sådan bit följde givetvis med hem.

Korv är aldrig fel. Vill du också köpa dessa, så sikta in dig på Fredriksdals julmarknad 8-10 december. Då kan jag tänka mig att det finns ännu mera korv.

Annons

Eftersom jag aldrig kommer ut och faktiskt plockar svamp, så blev det till att köpa. Känner att i år måste jag ta mig ut och aktivt gå och plocka. Det är ju ett riktigt fint svampår!

Ytterligare ett mejeri att hålla koll på. På Glada getens gårdsmejeri köpte jag en krämig färskost med ramslök.

Inga glada miner på mina pojkar, men jag lovar att det inte gick någon nöd på dom.

Lunchen blev en lammburgare med karamelliserad lök och en majonnäs smaksatt med harissa från Sigvard Månsgård.

Världens bästa ostkaka (i mitt tycke iaf)  Arles ostkaka i Färlöv har jag ingen bild på. Köpte ett gäng som fick åka rätt in i frysen för kommande myskvällar i höst. Hittade ej heller en hemsida, men på Facebook hittar du info.

PUSS//Sandra

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar