Annons
Annons


Nyårspizzan!

Pizza på nyårsdagen är mer regel än undantag! Här får du en riktigt smarrig blomkålspizza!


Nyårspizzan!

Nyårspizzan!

Blomkålspizza med skinka

2 pers • ca 45 min

 

1/2 blomkålshuvud, ca 400 g

1 dl riven vällagrad ost

2 små ägg

Topping

1 dl Ajvar relish

ca 50 g lufttorkad skinka

ca 5-6 st kronärtsskockor på burk

6 st små tomat på kvist

Annons

50 g ananas, gärna färsk. Ät resten till dessert!

1. Ansa, skölj och riv ner blomkålen. Den grova sidan på rivjärnet blir bra. Blanda med ost och ägg. Forma 2 cirklar på en bakpapperklädd plåt. Tillaga direkt i varm ugn på 225° i cirka 15 minuter.

2. På med toppingen! Grädda ytterligare 10-12 minuter! Voila!

Recept: Sandra Palmqvist

   Läs mer om
Kommentera


Annons


Nyårspizzan!

Pizza på nyårsdagen är mer regel än undantag! Här får du en riktigt smarrig blomkålspizza!


Nyårspizzan!

Nyårspizzan!

Blomkålspizza med skinka

2 pers • ca 45 min

 

1/2 blomkålshuvud, ca 400 g

1 dl riven vällagrad ost

2 små ägg

Topping

1 dl Ajvar relish

ca 50 g lufttorkad skinka

ca 5-6 st kronärtsskockor på burk

6 st små tomat på kvist

Annons

50 g ananas, gärna färsk. Ät resten till dessert!

1. Ansa, skölj och riv ner blomkålen. Den grova sidan på rivjärnet blir bra. Blanda med ost och ägg. Forma 2 cirklar på en bakpapperklädd plåt. Tillaga direkt i varm ugn på 225° i cirka 15 minuter.

2. På med toppingen! Grädda ytterligare 10-12 minuter! Voila!

Recept: Sandra Palmqvist

   Läs mer om


Annons

Laddar