Annons
Annons


Sex laxar i en laxask!

En ganska normal dag på jobbet! Matplåtning med lax som huvudråvara väntar.


Porslin från Borough Market i London.

Porslin från Borough Market i London.

Idag kör jag en plåtning med Ralph! Det blir lax för hela slanten. När jag var i London nyligen, så hittade jag detta porslinet. Lite småfult, så pass att det blev fint! Köpte inte det och ångrar mig lite nu. Hade varit perfekt idag!

Annons

LAXRECEPT

Förberedde en del igår, men har lite kvar att fixa idag.Inte särskilt mycket, men det tar sin tid. Inte bara maten, det är så mycket annat runt omkring, men det är ju bara roligt!
Sen vankar långhelg och ledigt. Härligt, och jag hoppas att du får en fin fredag!

Puss//Sandra

   Läs mer om
Kommentera


Annons


Sex laxar i en laxask!

En ganska normal dag på jobbet! Matplåtning med lax som huvudråvara väntar.


Porslin från Borough Market i London.

Porslin från Borough Market i London.

Idag kör jag en plåtning med Ralph! Det blir lax för hela slanten. När jag var i London nyligen, så hittade jag detta porslinet. Lite småfult, så pass att det blev fint! Köpte inte det och ångrar mig lite nu. Hade varit perfekt idag!

Annons

LAXRECEPT

Förberedde en del igår, men har lite kvar att fixa idag.Inte särskilt mycket, men det tar sin tid. Inte bara maten, det är så mycket annat runt omkring, men det är ju bara roligt!
Sen vankar långhelg och ledigt. Härligt, och jag hoppas att du får en fin fredag!

Puss//Sandra

   Läs mer om


Annons

Laddar