Annons
Annons


Söndagshälsningen!

Jag är något av en hemmakatt på helgerna. Speciellt söndagar.


Jag älskar söndagar. Alltid gjort. Hänger väl kvar sen tiden när jag jobbade som kock på restaurang och söndag var lediga dagen.
Det är ovanligt tyst i huset idag. T.o.m Nisse är trött. För min del blev det en lång sovmorgon. De sista 2 veckorna har varit hektiska. Lite för mycket helt enkelt. Många stora matfotograferingar som tar mycket energi. Men det blev himla bra och härliga recept till både jul och nyår. Precis. Vi har just avverkat de två. Men längtar faktiskt till julen.
Så i fredags tog jag ledigt. Det var jag värd. Min väninna Johanna kom på besök. Och hennes son Ossian. Det blev skogspromenad och fika på Brödkultur 2.0 vid Sofierogården utanför Helsingborg.
Igår var jag gräsänkling. Min bättre hälft var på herrmiddag. Jag var hemma med Nisse, läste bok, kollade på film och sov. Gud vad jag sov! Det behövdes. Middagen blev enkel. Pasta och korv. Äter inte kött så ofta. Daniel äter inte kött, så det faller sig naturligt att vi inte serverar det hemma. Men när själv, då äter jag gärna lite köttprodukter. Hellre sällan och av god kvalité, än tvärtom. Det blev lammkorv från Fredriksdal med ekologisk pasta och tomater från Orelund. PUSS//Sandra

Annons

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar