Annons
Annons


Tack 2016!

Då har vi fått leva ännu ett år. Det är inte illa! Nuförtiden verkar det få förunnat.


Nu lät jag bitter tycker du? Njae..2016 har varit ett ledsamt år för världen. Det är fredagkväll. Jag kokar räkfond till soppan imorgon. (Vi blev visst med gäster ändå), och tankarna vandrar. Personer som saknas mig. Vad ska jag bli när vuxen? Ska vi verkligen äta skaldjur när andra sitter själv med ingenting.

Ibland finner jag mitt jobb svårt och menlöst. Förespråka eko & närodlat när andra inte ens får mat på bordet. Lägga upp en snygg bild på Instagram med en trendig avocadotoast (du vet hur dåligt avokadon är för miljön va?) Eller predika för att äta mindre kött, fast både odlingar & produktion av diverse substitut för kött minsann inte är bra för klimatet det heller. Eller som ovan, äta & dricka gott utan att få dåligt samvete.

Annons

Lämnar bubblet & hummern en sur eftersmak nu? Det är ok. Om det inte gör det så kanske du har ett litet problem.

Inget nyårslöfte ska lämnas i år iheller. Dock ska jag bry mig ännu mindre om vad folk tycker & gör. Bry mig ännu mindre om likes på sociala medier. Skita i folk helt enkelt. Har man inte bättre saker för sig än att vända saker negativt & gnälla, då behöver man tänka över sitt liv. Och vilken jäkla grej att bry sig om egentligen. Absurt.

En extra varm kram till alla guldhjärtan där ute. Ni som dagligen kämpar med att få ihop livet. Ni som tar hand om våra äldre. Du okända som log & höll upp dörren för mig. Alla som på något sätt bidrar till att hjälpa alla nyanlända. Till ALLA er som tänker lite mer på andra än sig själv. Ni är bara så underbara. Till min familj. Mina vänner.

Till min Daniel som står ut med mina knasiga tankar & idéer. Mitt dåliga humör när jag är hungrig..

Nisse. Att en hund kan ge så mycket kärlek. Utan er alla är jag ingenting. Jag & ni & ännu ett år att få leva.

Puss//Sandra

Konst från Lövestad. Passande inför 2017 tycker jag.

Konst från Lövestad. Passande inför 2017 tycker jag.

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar