Annons
Annons


Tips till ostbrickan!

Vem gillar inte ost och vin? När jag var i Kalmar förra veckan hittade jag dessa godbitarna i den lokala delikatessbutiken smakglädje!


OLANDSOST

Just dessa är från Ölands köksmejeri. Färskosten med ramslök var…underbar!!

 

Mmm..

Mmm..

Rössbo Övra gårdsmejeri gör den här salladsosten, som ska väl lite likna fetaost, men var mycket, mycket godare!

Knäckigt värre!

Knäckigt värre!

Kex eller knäcke måste man ju ha till sin ostbricka!

Annons

Mathantverk

…och marmelad förstås! Fredrikssons i Kalmar hade många sorter att välja på. Just den på bilden testade jag inte till osten. Däremot har de en med päron- och kardemumma som satt som en smäck till ostarna! Och givetvis korta innehållsförteckningar. Det gillar jag! Allt köpte jag i den lokala delikatessbutiken smakglädje.

Tipsa mig gärna om lokala produkter där du bor. Alltid kul att testa olika! Mejla mig på [email protected]

Puss//Sandra

   Läs mer om
Kommentera


Annons


Tips till ostbrickan!

Vem gillar inte ost och vin? När jag var i Kalmar förra veckan hittade jag dessa godbitarna i den lokala delikatessbutiken smakglädje!


OLANDSOST

Just dessa är från Ölands köksmejeri. Färskosten med ramslök var…underbar!!

 

Mmm..

Mmm..

Rössbo Övra gårdsmejeri gör den här salladsosten, som ska väl lite likna fetaost, men var mycket, mycket godare!

Knäckigt värre!

Knäckigt värre!

Kex eller knäcke måste man ju ha till sin ostbricka!

Annons

Mathantverk

…och marmelad förstås! Fredrikssons i Kalmar hade många sorter att välja på. Just den på bilden testade jag inte till osten. Däremot har de en med päron- och kardemumma som satt som en smäck till ostarna! Och givetvis korta innehållsförteckningar. Det gillar jag! Allt köpte jag i den lokala delikatessbutiken smakglädje.

Tipsa mig gärna om lokala produkter där du bor. Alltid kul att testa olika! Mejla mig på [email protected]

Puss//Sandra

   Läs mer om


Annons

Laddar