Annons
Annons


Tokyo Food – Min kärlek!


Tokyo Food

Japansk mat ligger mig varmt om hjärtat.

När jag jobbade som kock i New York City kom jag ännu närmre denna fantastiska matkultur!

Jobbade sida vid sida med sushikockar från Japan. Ibland blev det språkbarriärer, men sushikockarna (som jag fortfarande har kontakt med idag) och min dåvarande köksmästare Johan Svensson lärde mig allt från att stycka fisksorter som jag aldrig sett förut, röka Kobebiff till perfektion, smaksätta kött med yuzu, skära yellow tail perfekt med en riktig sashimikniv till att göra desserter med sojabönspasta.

Annons

Du som också är förtjust i den japanska matkulturen har nu chansen att sukta ännu mer i denna nyutgåva!

Cirka 40 recept och en härlig skildring av en fantastisk gastronomisk stad!

Förlag: Natur & Kultur

Författare: mat- och dryckesskribenten Petter Bjerke

Fotograf: Gustav Karlsson Frost

Formgivare: Markus Karlsson Frost

 

Enjoy!

//Sandra

 

 

 

 

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons


Tokyo Food – Min kärlek!


Tokyo Food

Japansk mat ligger mig varmt om hjärtat.

När jag jobbade som kock i New York City kom jag ännu närmre denna fantastiska matkultur!

Jobbade sida vid sida med sushikockar från Japan. Ibland blev det språkbarriärer, men sushikockarna (som jag fortfarande har kontakt med idag) och min dåvarande köksmästare Johan Svensson lärde mig allt från att stycka fisksorter som jag aldrig sett förut, röka Kobebiff till perfektion, smaksätta kött med yuzu, skära yellow tail perfekt med en riktig sashimikniv till att göra desserter med sojabönspasta.

Annons

Du som också är förtjust i den japanska matkulturen har nu chansen att sukta ännu mer i denna nyutgåva!

Cirka 40 recept och en härlig skildring av en fantastisk gastronomisk stad!

Förlag: Natur & Kultur

Författare: mat- och dryckesskribenten Petter Bjerke

Fotograf: Gustav Karlsson Frost

Formgivare: Markus Karlsson Frost

 

Enjoy!

//Sandra

 

 

 

 

 

   Läs mer om


Annons

Laddar