Annons
Annons


Tomtar på loftet!


Nu är det kokta fläsket stekt! Idag preppar jag ett stort adventsjobb. Medan glöggen står på spisen, lyser solen och grönskan utanför provkökets fönster i Helsingborg, samtidigt som en kräftskiva och dess recept ligger i mitt bakhuvud och puttrar. Fast dagen började med en.. 

Annons

…ostmacka.

 

Sen tog jag på mig min finaste outfit (läs pyjamasbyxor från Ica och de strumpor jag hittade…).

 

Provlagar och korrigerar mina recept inför plåtningen i morgon.

 

Mitt emot i andra köket , står konditor Irene i full fart med julknäcken.

   
…och allt detta strax innan lunch en helt vanlig onsdag i provköket på Allers.

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons


Tomtar på loftet!


Nu är det kokta fläsket stekt! Idag preppar jag ett stort adventsjobb. Medan glöggen står på spisen, lyser solen och grönskan utanför provkökets fönster i Helsingborg, samtidigt som en kräftskiva och dess recept ligger i mitt bakhuvud och puttrar. Fast dagen började med en.. 

Annons

…ostmacka.

 

Sen tog jag på mig min finaste outfit (läs pyjamasbyxor från Ica och de strumpor jag hittade…).

 

Provlagar och korrigerar mina recept inför plåtningen i morgon.

 

Mitt emot i andra köket , står konditor Irene i full fart med julknäcken.

   
…och allt detta strax innan lunch en helt vanlig onsdag i provköket på Allers.

 

   Läs mer om


Annons

Laddar