Annons
Annons


Vår nya familjemedlem!

Min julledighet är slut. Och strax efter den kom även vår nya familjemedlem!


Bosse är en golden retriever på ca 9 veckor och alldeles underbar! Samma kennel som Nisse kommer ifrån och samma mamma. Dock annan hane som är pappa.

Så nu blir jobbet varvat i både Malmö och Helsingborg. Funkar bra! När jag går upp sover pojkarna fortfarande en stund till, sen kör min sambo första halvan av dagen. Han börjar jobba senare på dagen. På så sätt får vi ihop det väldigt bra. Idag började min dag 06.00 så ingen skillnad jämfört med innan. Det är då jag brukar gå upp och börja ta mig neråt mot Malmö. Nu gör jag mig en stark kaffe och sätter mig nästan direkt. Väldigt skönt.

Annons

Påsken är på gång och nya recept blev färdiga idag. Imorgon ska det handlas och förberedas med mat och rekvisita. Tills dess ska jag mysa med Nisse och Bosse❤️. PUSS//Sandra

Nisse och Bosses äventyr kan du följa på Instagram @nisse_thegoldenretriever

 

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar