Annons
Annons


Varför välja ekologiskt?


Jag köper inte alltid ekologiskt. Det får jag erkänna. Försöker gör jag däremot.

Ekologiska råvaror har många fördelar, och den bästa är att det smakar faktiskt mycket bättre!

Och, nej du! Inte alltid mycket dyrare. Även om det är några kronor mer i inköp så kan jag ta det. Vi får i oss så mycket kemikalier ändå, så det lilla jag kan påverka försöker jag.

Annons

Var på Nordic Organic Food Fair mässan i Malmö för några dagar sen. Då hittade jag dessa läckerbitarna:

Herbarias torkade kryddsortiment. Helt jäkla fantastiska! Fick lukta och provsmaka och jag är helsåld. Alla ingredienser är från kontrollerade ekologiska odlingar. Ingen jäst, glutamat eller maltodextrin förekommer.

Dessutom är burkarna inte bara snygga och försedda med roliga namn utan de är även falsade och inte svetsade.

Återförsäljarlista och annat matnyttigt hittar du på www.alltgott.se  från Arlöv i söder till Kalix i norr.

Rawfood Ice dream var en annan härlighet jag fick smaka. ”Glass” gjord helt utan animaliska produkter och raffinerande ingredienser, och givetvis ekologisk.

Lite färre återförsäljare, men läs gärna mer om glassen och hur den uppstod på www.lilyohanna.se och be gärna din dagligvaruhandel ta in produkten. Ju mer vi konsumenter ställer krav, desto fler produkter på marknaden.

Rawfood Ice dream

Ekologiska torkade örter från Herbaria.

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar