Annons
Annons


Veckans utmaning!

Min kyl och mitt skafferi kan just nu liknas vid en impulsiv shopaholics garderob. Några snygga enskilda ”plagg”, men inget som passar ihop och trots att jag nyligen shoppat, har jag ändå inget att ta på mig.


Var det en konstig metafor? Nedan ser du en bild, med en lista på huvudingredienser jag har hemma. Jag har gett mig f-n på att inte handla. Kyl, frys och skafferi ska vändas ut och in till minsta smula och iskristall. Vi kan väl se det som en sorts…julstädning? Får du ihop något kreativt av min lista, hör gärna av dig.

Annons

…och innan du säger något, så kör vi en snabb genomgång:

Nej, precis. Färsk tonfisk hör inte till vardagsmaten. Ärligt talat så tror jag den kom in i frysen någon gång i..maj. Saffransrisotton är en produkt som ska testas. Vaxbönorna lite frostskadade från frysen. Kan nog skramla fram lite till, men lovar på min scoutheder att här ska inte handlas förrän tidigast lördag.

Daniel äter ju inte kött, så salami får ätas på en gräsänklingskväll.

Så vad tror du? Jag lovar att dokumentera ALLT , om det så blir bra eller dåligt, här i bloggen. Idag åt jag knäcke med sista kalkonpålägget och Daniel knäcke med ost. Smöret var slut. Till denna kulinariska middag drack vi te.

puss//Sandra

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar